Silný zvěřinový vývar zdobený šlehačkou. Pokud chcete mít vývar ještě silnější, přidejte do něj i telecí kosti.
1 stroužek | česnek |
3 lžíce | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
100 g | celer |
snítka | tymián |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
125 g | šlehačka |
1 list | bobkový list |
mletý pepř | |
1 lžička | celý pepř |
750 g | maso z kostí ze zvěřiny |
500 g | telecí nožičky |
1 | bobule jalovce |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena