reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Zvěřinový guláš s bylinkami

Zvěřinový guláš s bylinkami

Recept na úžasný zvěřinový guláš, který prostě chutná.


  • 4,8

    102×

    4,8 102
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Postup přípravy

Větší cibuli nasekáme nadrobno a česnek prolisujeme. Maso pokrájíme na kostky. Mrkev a řapíkatý celer očistíme a necháme v celku. Petrželku kudrnku nasekáme nadrobno.

V rozpuštěném sádle zpěníme nasekanou cibuli, přidáme nesolené pokrájené maso a orestujeme, aby se maso pěkně zatáhlo. Přidáme bobkový list, jalovcové bobulky, nové koření, mletý kmín, pepř, papriku, rajský protlak, prolisovaný česnek a krátce osmahneme.

Přilijeme portské víno a masový vývar. Přidáme v celku mrkev a řapíkatý celer. Teprve nyní osolíme, okořeníme tymiánem, koriandrem, rozmarýnem a vaříme, až je maso křehké. Poté zeleninu vyjmeme a propasírujeme ji do guláše, zahustíme jíškou z hladké mouky a másla.

Zvěřinový guláš zasypeme nasekanou kudrnkou a podle potřeby dochutíme. Nyní můžeme servírovat. Já osobně na porci zvěřinového guláše s bylinkami přidávám asi dvě lžičky zakysané smetany. Je to fantastická kombinace chutí. Jako přílohu doporučuji domácí nočky nebo knedlíky podle vaší chuti. Pokud holdujete čerstvému chlebu, zakrojte a hodujte.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zvěřinový guláš s bylinkami

    Celkový počet komentářů: 8
    Nalezeno receptů: 8

    Přidat příspěvek k receptu Zvěřinový guláš s bylinkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.