Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
50 g | slanina |
2 ks | cibule |
50 g | pistácie |
400 g | srnčí maso |
200 g | kachní sádlo |
podle potřeby | |
---|---|
tymián | |
rozmarýn | |
jalovec | |
červené víno | |
muškátový oříšek | |
mleté nové koření | |
černý mletý pepř |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena