reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Žralok na čínský způsob

Recept na rychlý a netradiční oběd.


  • 3,2

    23×

    3,2 23
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Postup přípravy

Připravíme si brambory. Syrové brambory nakrájíme na plátky, uvaříme, rozprostřeme na vymazaném plechu, posypeme kořením na americké brambory a asi 30 minut zapékáme v troubě na 200 °C.

Žraloka umyjeme, z obou stran osolíme a lehce okořeníme. Žraloka smažíme na trošce olivového oleje na mírném ohni z obou stran asi 25 minut, po otočení ideálně pod pokličkou.

Žraloka na čínský způsob podáváme s americkými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Žralok na čínský způsob

    Celkový počet komentářů: 2

    • Bary
      Bary

      Americko-čínský ...žralok

      No,nevim, " Niky01 " ,ale tohle se bojím i vyzkoušet...
      Důvod: Brambory naplátkuji a uvařím. Poté je šoupnu na půl hodiny do rel. dost vyhřáté trouby,posypané " Americkobramboroidním " kořením (sama sůl+ bůhvíco). Po půlhodině vytáhnu z trouby co? Pseudobramborák? Vysušenou parodii na crackery? Nevim,bojim,že to bude prudce nejedlá hmota. Ale pokračuji: steak ze žraloka( ten běžně k mání) cca 10-14 mm silný lehce osolím a pak znovu osolím (podívejte se na složení) kořením " Čína " ,načež celé to přesolené neštěstí budu 2x 25minut škvířit na pánvi... Co mi asi tak po těch 50ti minutách na pánvi z běžného plátku žraloka zbyde? Jo,už vím! Blaf! Nejedlej. Leč na čínský způsob s americkými bramborami... Dobrou chuť,tfujtajxl!

      04.11.2018 02:32:31

    • mari.cz
      mari.cz

      je fajn, že se to dá udělat s minimem oleje :)

      04.08.2010 14:13:35


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Žralok na čínský způsob

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.