reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Energetická hodnota

2616 kJ / 624,9 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Mléko zahřejeme, 1 dl si necháme stranou. Do zahřátého mléka vsypeme cukr (podle chuti), přidáme rozklepnuté žloutky, vanilkový cukr a přivedeme k varu. Za stálého míchání přidáme pudinkový prášek rozmíchaný v odloženém mléce a uvaříme hustý krém.

Žloutkový krém do věnečků necháme za častého míchání vychladnout a poté jej pomocí cukrářského sáčku plníme do věnečků. Pokud si utvoříme mini věnečky, lze je poté podávat i jako cukroví.

Pro ještě lepší výsledek můžeme do žloutkového krému přidat trochu rumu.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Žloutkový krém do věnečků