reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Žloutkový krém do věnečků

Recept na výborný žloutkový krém, kterým plníme domácí věnečky.


  • 1,0

    1 2
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mléko zahřejeme, 1 dl si necháme stranou. Do zahřátého mléka vsypeme cukr (podle chuti), přidáme rozklepnuté žloutky, vanilkový cukr a přivedeme k varu. Za stálého míchání přidáme pudinkový prášek rozmíchaný v odloženém mléce a uvaříme hustý krém.

Žloutkový krém do věnečků necháme za častého míchání vychladnout a poté jej pomocí cukrářského sáčku plníme do věnečků. Pokud si utvoříme mini věnečky, lze je poté podávat i jako cukroví.

Pro ještě lepší výsledek můžeme do žloutkového krému přidat trochu rumu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Žloutkový krém do věnečků

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.