reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zlatoolešnické kváskové kyselo

Rychlá a vydatná polévka


  • 3,9

    3,8 7
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Koupíme si hotový kvásek, který přes noc namočíme do studené vody.

Druhý den si dáme do hrnce 300 ml vody v které do měkka uvaříme hrst sušených hub se špetkou soli.,když jsou houby měkké ,tak přes jemné sítko přelijeme kvásek do hrnce a vaříme asi 3 minuty, pokud se nám kyselo zdá velmi tuhé přilijeme vodu.

Do kysela přidáme pečené vajíčko.

Zlatoolešnické kváskové kyselo podáváme s bramborem či bramborovou kaší, kdo jak má rád.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zlatoolešnické kváskové kyselo

    Celkový počet komentářů: 5

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Zlatoolešnické kváskové kyselo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.