reklama
hledat uživatel
       

Zelný bramborák

Skvělá příloha k masu, ale i vydatný hlavní chod pro milovníky zeleniny.


  • 3,1

    572×

    3,1 572
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Na tento recept můžeme použít sterilované nebo kysané zelí, které nejprve scedíme. Dále zelí pokrájíme, vložíme do mísy, přidáme vejce, mouku, rozetřený česnek, kmín a směs osolíme. Těsto dobře promícháme a zatím rozehřejeme tuk na pánvi.


Z těsta pečeme placky, jako klasické bramboráky po obou stranách až dočervena. Placky podáváme se zeleninovým salátem a dresingem nebo kečupem. Tyto bramboráky můžeme použít i jako přílohu k masu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zelný bramborák

    Celkový počet komentářů: 11

    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Zelný bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.