reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme. Maso nakrájíme na kostky.

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme maso, orestujeme a zalijeme vodou.
Přidáme nahrubo nakrájenou nebo nastrouhanou kořenovou zeleninu, zelí nakrájené na nudličky, koření, jeden celý stroužek česneku a osolíme. Zelný boršč s masem vaříme asi 20 - 30 minut. Před dovařením přidáme sterilizovaný hrášek, prolisovaný česnek, protlak a červenou řepu, kterou jsme zvlášť uvařili a nakrájeli na plátky. Zelný boršč s masem necháme přejít varem. Ochutíme solí a octem.

Zelný boršč s masem rozdělíme a na talířích dáme do polévky smetanu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Zelný boršč s masem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.