Zelný boršč s masem

polévka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 2846x
Další varianta známého ruského receptu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme. Maso nakrájíme na kostky.

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme maso, orestujeme a zalijeme vodou. Přidáme nahrubo nakrájenou nebo nastrouhanou kořenovou zeleninu, zelí nakrájené na nudličky, koření, jeden celý stroužek česneku a osolíme. Zelný boršč s masem vaříme asi 20 - 30 minut. Před dovařením přidáme sterilizovaný hrášek, prolisovaný česnek, protlak a červenou řepu, kterou jsme zvlášť uvařili a nakrájeli na plátky. Zelný boršč s masem necháme přejít varem. Ochutíme solí a octem.

Zelný boršč s masem rozdělíme a na talířích dáme do polévky smetanu.

autor receptu:

Zelný boršč s masem

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelný boršč s masem

Přidat příspěvek k receptu Zelný boršč s masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept