reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zelňačka s pikantní klobásou

Lahodná a oblíbená polévka, klasika české kuchyně.


  • 0

    0 0
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si brambory pokrájené na menší kostky a na plátky pokrájenou pikantní klobásu.

Ve větším hrnci uděláme jíšku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme mletou sladkou paprikou a po zpěnění zalijeme vodou nebo vývarem. Přidáme brambory a vaříme na mírném ohni doměkka, dochutíme solí a pepřem. Do zelňačky vhodíme klobásu a nakonec přidáme překrájené kysané zelí, necháme prohřát.

Zelňačku s pikantní klobásou můžeme zjemnit smetanou, dozdobíme petrželkou nebo jarní pažitkou. Podáváme ihned, nejlépe s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zelňačka s pikantní klobásou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.