Zelňačka s klobásou

45 min | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 1441852x
Jednoduchá, ale dobrá zelňačka.
Komentáře receptu 139
Uvařil jsem to (Recept vařilo 188 lidí)


Postup přípravy receptu

Brambory a cibuli oloupeme. Brambory nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme. Zelí překrájíme.

Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem a překrájené zelí také odděleně s bobkovým listem a pepřem. Zelí vaříme asi 30 minut.

Mezitím si na másle opečeme na kostičky klobásu. Přidáme cibulku a nakonec i mouku s paprikou a uděláme jíšku. Do té přelijeme celý obsah hrnce se zelím - nescedíme a přidáme uvařené brambory. Chvilku povaříme a máme hotovo.

Zelňačka s klobásou můžeme zjemnit kysanou smetanou.

autor receptu:

Zelňačka s klobásou

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,3
skvělý recept
703 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelňačka s klobásou

Celkový počet komentářů: 139
Nalezeno receptů: 139
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Zelňačka s klobásou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept