reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu a mleté nebo jemně pokrájené maso vaříme v osoleném a okořeněném bujónu.

Před koncem vaření zahustíme zelnou polévku šči jíškou a přidáme rajský protlak.

Zelnou polévku šči podáváme se zelenou natí a lžící nerozmíchané zakysané smetany.

Obměna 1: Místo jíšky 5 g nasucho opražené mouky.

Obměna 2: Místo smetany použijeme do polévky jogurt.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zelná polévka šči

    Celkový počet komentářů: 1

    • tasauri
      tasauri

      Doporucuji, take varim..Je vyborna. Jen nazahuštuji a dam vice zeli:)

      21.06.2010 08:16:54

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zelná polévka šči

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.