Slovenský recept na zelnou polévku neobvyklé chuti. Polévku doplníme hovězím masem, žampiony, švestkami a klobásou.
2 lžíce | olej |
1 ks | cibule |
2 dl | smetana |
6 ks | žampiony |
2 lžíce | hladká mouka |
6 ks | sušené švestky |
250 g | kysané zelí |
100 g | vařené hovězí |
2 ks | tmavá klobása |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.5 lžičky | mletý bobkový list |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
autor viluš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena