Recept na netradičně upravené kysané zelí, kde se výborně mísí chuť. Ananasový kompot v kombinaci se Svatovavřineckým vínem skvěle pokrm dochutí. Jídlo je lehké a svěží.
4 ks | cibule |
1 ks | feferonka |
1 lžíce | med |
250 ml | červené víno |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
3 lžíce | olej na smažení |
1 ks | ananasový kompot |
1 kg | kysané zelí |
1 ks | uzená rolka |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena