reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zelí naložené jako kvašáky

Recept na výborné kyselé zelí jednoduché na přípravu.


  • 5,0

    13×

    5 13
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

zálivka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Zelí nakrouháme na nudličky. Suroviny na nálev svaříme.

Do skleněných láhví dáme na dno kousek křenu a kopru. Sklenice doplníme zelím a dobře upěchujeme. Nakonec vše zalijeme horkým nálevem.

Sklenice se zelím zavíčkujeme, ale nesterilizujeme a počkáme, až proběhne mléčné kvašení.

Zelí naložené jako kvašáky pak můžeme konzumovat na jakoukoli klasickou úpravu kysaného zelí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zelí naložené jako kvašáky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.