Zelí na pivě

1 h 15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2413x
Recept na chutnou směs zelí, bůčku, uzené krkovice a pikantní klobásy.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Hlávku zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Bůček a uzené nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a cibuli na jemno.

Do pekáčku nasypeme zelí, přidáme maso, klobásu, cibuli, hořčici, kečup, sůl, pepř, zalijeme pivem a promícháme.

Zelí pečeme přiklopené v troubě asi 40 minut při 200 °C, potom odklopené ještě 30 minut při občasném promíchání.

Zelí na pivě podáváme s chlebem nebo bramborovým knedlíkem.

lumik autor receptu:

Zelí na pivě

Počet přidaných receptů: 264

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelí na pivě

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Zelí na pivě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept