reklama
hledat uživatel
       

Zelí na pivě

Recept na chutnou směs zelí, bůčku, uzené krkovice a pikantní klobásy.


  • 4,1

    14×

    4,1 14
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hlávku zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Bůček a uzené nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a cibuli na jemno.

Do pekáčku nasypeme zelí, přidáme maso, klobásu, cibuli, hořčici, kečup, sůl, pepř, zalijeme pivem a promícháme.

Zelí pečeme přiklopené v troubě asi 40 minut při 200 °C, potom odklopené ještě 30 minut při občasném promíchání.

Zelí na pivě podáváme s chlebem nebo bramborovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Zelí na pivě

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Zelí na pivě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.