reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zeleninový salát do sklenic

Zeleninový salát vhodný jako příloha ke grilovaným pokrmům z masa a ryb. Je to zeleninový salát k uskladnění v chladné a suché místnosti.


  • 4,3

    4,3 6
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Syrovou zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku.

Zeleninu se solí podusíme asi čtvrt hodiny, okořeníme, ochutíme octem a cukrem.

Zeleninový salát napěchujeme do sklenic a dobře zavíčkujeme. Skladujeme v chladu a suchu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninový salát do sklenic

    Celkový počet komentářů: 1

    • Eiška
      Eiška

      Zeleninový salát -zasterilovat ? nebo?

      Prosím,máte někdo bezva nápad,co se zbylým zeleninovým salátem,sterilovat či ne,aby zůstal křupavý a nebyla z něj uvařená břečka.Používám hlávkové zelí,cibulku,rajčata,papriky ,mrkev,jemně krájené,vodu,ocet,sůl,cukr a olej.Když zbyde,
      jak uskladnit aby neskvasil.

      26.07.2015 11:45:07

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninový salát do sklenic

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.