reklama
hledat uživatel
       

Zeleninové rizoto

Velmi chutný a snadný recept. Časově nenáročný a vhodný při dietě.


  • 4,4

    39×

    4,3 39
  • 35 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 742 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 795 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 655 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Uvaříme si rýži podle návodu na obalu. Oloupeme cibuli, očistíme pórek, omyjeme papriky a rajčata. Očistíme hlívu ústřičnou. Vše pokrájíme na kostky.

V pánvi rozehřejeme olivový olej, do něhož přidáme připravenou zeleninovou směs. Restujeme, dokud nejsou hotové houby. Před koncem přidáme sůl, sladkou papriku, kari a sójovou omáčku. Hotovou rýži přimícháme k zelenině na pánvi a společně promícháme.

Zeleninové rizoto ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninové rizoto

    Celkový počet komentářů: 5
    • esch
      esch

      Dobrý den, Váš recept mě zaujal. Vařím doma hlívové rizoto často a je báječné! Zkuste vařit vhodný typ rýže rovnou s přidanými surovinami a poznáte i vy, co to je rizoto. Až vaši připravenou směs orestujete, vyndajte ji z pánve, osmažte na ní rýži a pak směs vratťe, podlijte a nechte dovařit spolu, zažijete jiný rozměr chuti. A nebojte se použít i jinou zeleninu... zkuste třeba s cuketou a sušenými rajčaty, nebude to taková nuda. S přáním krásného dne Edita

      19.12.2011 14:57:49

    • batoo
      batoo

      Rychle a vynikajici diky!

      24.10.2011 07:10:55

    • Lubos
      Lubos

      No podla mna to nie je rizoto ale ryza so zeleninou....

      20.07.2010 18:24:37


    • doktor
      doktor

      Ahoj Martino,no, recept nápaditý,originální.Ale zaujali mně hlívy ústřičné, kde je kupujete?V supermarketu?Ja bych si vám dovolil poradit. Je to typická dřevokazná houba a když šťastnou náhodou bydlíte nabo máte chalupu někde na vesnici kde tečou potůčky a jsou tam rybníky je nejlepší jít na hlívy v zimě, nejlíp na Štědrý den,to chlap se doma jenom nudí,a vzít ruksáček a pejska.On totiž na houby o Vánocích nikdo nechodí, ale hlívy pěkně na podzim vyzráli do sympatické velikosti,a o Vánocích zmrzli. Z kmenů je jednoduše oloupete,doma napáskujete bez obalu do mrazáku a pak si jenom berete a užíváte.Detaily na přípravu znáte,ale kdyby byl problém,zeptejte se.Hezký den.

      29.08.2007 05:27:18

      • Autor
        Autor

        Vážený doktore, velice děkuji za chválu, i za radu. Jste skutečně lékař ? Pokud ano a zabýváte se zdravou výživou, zanechte mi prosím kontakt ráda se s vámi poradím. Martina Batelová

        04.09.2007 14:38:30


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninové rizoto

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.