reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zeleninové rizoto se šmakounem

Snadný recept na chutné zeleninové rizoto, který je vhodný nejen pro vegetariány.


  • 4,5

    29×

    4,5 29
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Šmakouna namočíme na 2 hodiny do mléka s grilovacím kořením. Rýži řádně propláchneme a uvaříme v zeleninovém vývaru doměkka. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Sterilovanou kukuřici necháme okapat.

Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme mražený hrášek s mrkví a za stálého míchání podusíme doměkka. Potom vmícháme uvařenou rýži, okapanou kukuřici a podle chuti osolíme. Prohřejeme a uchováme na teple.

Šmakouna vyjmeme z mléka, osušíme a zvolna opečeme na másle. Podle chuti ho ještě během pečení ochutíme grilovacím kořením nebo mletou chilli papričkou.

Zeleninové rizoto rozdělíme na talíře, poklademe na proužky nakrájeným opečeným šmakounem. Podáváme obložené čerstvou zeleninou a zdobíme bylinkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Zeleninové rizoto se šmakounem

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Zeleninové rizoto se šmakounem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.