reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

Zdravé a moc dobré. Jednoduchý recept, který zvládne úplně každý!


  • 4,4

    706×

    4,3 706
  • 35 min

  • 80×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 222 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 706 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě.

Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme papriku, vegetu a kari koření. Maso orestujeme na rozpuštěném másle. Přidáme zeleninu. Zalijeme trochou vody, přidáme zeleninový bujón a necháme 10 minut dusit.

Ke směsi přidáme rýži, kousek másla, špetku papriky a vegety a necháme prohřát.

Zeleninové rizoto s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Celkový počet komentářů: 135
    • Vladimír
      Vladimír

      Proč se tohle jmenuje rizoto?

      Dovoluji si upozornit, že uvařená rýže smíchaná s čímkoli není rizoto. Doporučuji autorce přečíst si, jaký je správný postup při přípravě rizota. A přidávat kari a vegetu???...

      23.10.2020 06:21:53

    • Josef Hanus
      Josef Hanus

      nesmyslne vahy v receptech

      Obcas se podivam na ceske recepty, a neprestavam zasnout nad blbosti " kucharu " .
      Jde hlavne o miry. Pisou kuprikladu:
      kostka drozdi, nebo kostka masla, kelimek smetany, nebo balicek ryze a balicek mrazene zeleniny.
      Drozdi muzu koupit jen v pulkilovem baleni.
      Stejne tak maslo. Ryzi kupujeme v 5ti kilovych " baliccich. " Smetana je k máni v pullitrovych kontejnerech a kysela smetana v kilových kelímcích.

      Jestli se toto dostane k pisateli receptu, tak si dovolim pripomenout, ze existuje krasny system na presne odmereni něčeho, což jsou gramy, deka a kilogramy. Jedno deko ma 10 gramu, deset deka je 100 gramu a kilo ma 1000 gramu. A take existuji litry. Zkuste si o tom neco precist, je to zajimave.

      28.07.2019 21:15:53


      • Vanda Škodová
        Vanda Škodová

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Skutečně? Kilove kostky droždí byly k vidění za socialismu v malých mlékárnách. Drahně tomu. O ostatních surovinách co píšete se ani nezmiňují. Tak přestaňte dělat ramena a použijte mozek

        17.02.2020 17:31:07

      • Jarda
        Jarda

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Presne! Zrovna duma, co to asi je " balicek ryze "

        23.06.2020 20:05:34


    Nalezeno receptů: 135

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.