reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

Zdravé a moc dobré. Jednoduchý recept, který zvládne úplně každý!


  • 4,4

    702×

    4,3 702
  • 35 min

  • 80×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Bylinky při chřipce a viróze: Které opravdu pomohou?

23. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na koblihy pečené v troubě krok za krokem

23. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě.

Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme papriku, vegetu a kari koření. Maso orestujeme na rozpuštěném másle. Přidáme zeleninu. Zalijeme trochou vody, přidáme zeleninový bujón a necháme 10 minut dusit.

Ke směsi přidáme rýži, kousek másla, špetku papriky a vegety a necháme prohřát.

Zeleninové rizoto s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Celkový počet komentářů: 133
    • Josef Hanus
      Josef Hanus

      nesmyslne vahy v receptech

      Obcas se podivam na ceske recepty, a neprestavam zasnout nad blbosti " kucharu " .
      Jde hlavne o miry. Pisou kuprikladu:
      kostka drozdi, nebo kostka masla, kelimek smetany, nebo balicek ryze a balicek mrazene zeleniny.
      Drozdi muzu koupit jen v pulkilovem baleni.
      Stejne tak maslo. Ryzi kupujeme v 5ti kilovych " baliccich. " Smetana je k máni v pullitrovych kontejnerech a kysela smetana v kilových kelímcích.

      Jestli se toto dostane k pisateli receptu, tak si dovolim pripomenout, ze existuje krasny system na presne odmereni něčeho, což jsou gramy, deka a kilogramy. Jedno deko ma 10 gramu, deset deka je 100 gramu a kilo ma 1000 gramu. A take existuji litry. Zkuste si o tom neco precist, je to zajimave.

      28.07.2019 21:15:53

      • Vanda Škodová
        Vanda Škodová

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Skutečně? Kilove kostky droždí byly k vidění za socialismu v malých mlékárnách. Drahně tomu. O ostatních surovinách co píšete se ani nezmiňují. Tak přestaňte dělat ramena a použijte mozek

        17.02.2020 17:31:07

      • Jarda
        Jarda

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Presne! Zrovna duma, co to asi je " balicek ryze "

        23.06.2020 20:05:34



    Nalezeno receptů: 133

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.