reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

Zdravé a moc dobré. Jednoduchý recept, který zvládne úplně každý!


  • 4,4

    695×

    4,3 695
  • 35 min

  • 80×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

21. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Špinavá rychlovarná konvice? S naším návodem bude vypadat jako nová

21. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Zdravý oběd snadno a rychle: Batátové noky se špenátem krok za krokem

21. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Svačinky, které u dětí zabodují: Domácí pribináček, zvířátkové toasty a špagetová hnízda

21. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!

20. 9. 2020

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu v osolené vodě.

Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme papriku, vegetu a kari koření. Maso orestujeme na rozpuštěném másle. Přidáme zeleninu. Zalijeme trochou vody, přidáme zeleninový bujón a necháme 10 minut dusit.

Ke směsi přidáme rýži, kousek másla, špetku papriky a vegety a necháme prohřát.

Zeleninové rizoto s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Celkový počet komentářů: 130
    • Wyrda
      Wyrda

      Kostka droždí je špatně, protože v provozu se kostky nepoužívají, ale hrníček je super míra, protože každý na světě má stejné hrníčky? Vážně? Opravdu? Jenom já mám ve skříni 5 různých sad hrnků, každou s jiným objemem. Nemluvě o půllitrovém hrnku na kafe v práci. Vařil jsem v kuchyni, ve velkém hotelu a i tak jsme měli kostky droždí a plata kelímků se smetanou. Ono se to tak v makru totiž také prodává. A i kdyby tomu tak nebylo, nikdy mě ani nenapadlo stavět menu na receptu z netu. Tohle těžko slouží kuchařům, jako spíš a výhradně domácím kuchaříčkům. Paní škodová má pravdu, ostatní se neztrapňujte.

      18.06.2020 03:09:14

      • pičus
        pičus

        Re: Vážně?

        vyser si

        19.06.2020 15:34:05

      • co ti je po tom
        co ti je po tom

        Re: Vážně?

        a koho zajimá jaky maš hrnky, nikoho to nezajimá. pokud neuumíš udělat ani rizoto tak to seš na tom hodně špatně holka.
        Radši si udělej fazole s konzervy a zhubni. salám

        23.06.2020 13:53:14


      • hovnocuc
        hovnocuc

        Re: Vážně?

        Wyrda jdi se vysrat,mrdáku

        14.08.2020 23:02:32

    • Josef Hanus
      Josef Hanus

      nesmyslne vahy v receptech

      Obcas se podivam na ceske recepty, a neprestavam zasnout nad blbosti " kucharu " .
      Jde hlavne o miry. Pisou kuprikladu:
      kostka drozdi, nebo kostka masla, kelimek smetany, nebo balicek ryze a balicek mrazene zeleniny.
      Drozdi muzu koupit jen v pulkilovem baleni.
      Stejne tak maslo. Ryzi kupujeme v 5ti kilovych " baliccich. " Smetana je k máni v pullitrovych kontejnerech a kysela smetana v kilových kelímcích.

      Jestli se toto dostane k pisateli receptu, tak si dovolim pripomenout, ze existuje krasny system na presne odmereni něčeho, což jsou gramy, deka a kilogramy. Jedno deko ma 10 gramu, deset deka je 100 gramu a kilo ma 1000 gramu. A take existuji litry. Zkuste si o tom neco precist, je to zajimave.

      28.07.2019 21:15:53

      • Vanda Škodová
        Vanda Škodová

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Skutečně? Kilove kostky droždí byly k vidění za socialismu v malých mlékárnách. Drahně tomu. O ostatních surovinách co píšete se ani nezmiňují. Tak přestaňte dělat ramena a použijte mozek

        17.02.2020 17:31:07

      • Vlada
        Vlada

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Naprosto souhlasim... A to se tady ještě neobjevily kuchařské míry jao je " trochu " nebo " mírně " a tak podobně... Takže já někdy dáván o trochu víc... :))) To jsou skutečně dokonalé míry, které jsme se ve škole neučili a nad kterými rádoby používané " protřelými kuhaři " žasnu... a to vlastním kuchařský certifikát...

        08.06.2020 16:10:00

      • Jarda
        Jarda

        Re: nesmyslne vahy v receptech

        Presne! Zrovna duma, co to asi je " balicek ryze "

        23.06.2020 20:05:34


    Nalezeno receptů: 130

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninové rizoto s kuřecím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.