reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zeleninové lasagne 1

Také se vám občas stane, že otevřete lednici a v ní je jen zelenina? Tak ji využijte a připravte tyto rychlé lasagne. Bez zbytečných kalorií.


  • 4,2

    20×

    4,2 20
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 582 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 843 hodnocení

Letošní plán pečení vánočního cukroví

22. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Videorecept: Skvělý dýňový jahelník podle Anny

22. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na vanilkové rohlíčky krok za krokem

21. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 688 hodnocení

Recept na originální kuřecí kari podle šéfkuchaře

21. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Postup přípravy

Cuketu, okurky, rajčata a pórek omyjeme a pokrájíme na drobné nudličky. Nakrájenou zeleninu vsypeme do misky. Cibuli a česnek oloupeme, pokrájíme nadrobno a přidáme k ostatní zelenině do misky. K zelenině přidáme sterilovanou vietnamskou zeleninu včetně nálevu. Ochutíme solí a pepřem. Zeleninu dobře promícháme.

Do jiné mísy dáme plátky lasagní a přelijeme je horkou vodou aby změkly.

V hluboké pánvi rozehřejeme olej a na něm prohřejeme kečup. Když je prohřátý, přidáme k němu připravenou zeleninovou směs. Promícháme a dusíme do změknutí zeleniny.

Na dno zapékací misky nalijeme trochu oleje a kečupu. Na to položíme tři plátky lasagní. Zeleninovou směs z pánve si rozdělíme na tři díly. Prvním dílem polijeme lasagne v zapékací misce. Směs dobře rozetřeme, aby byla po celé ploše rovnoměrně. Navrch dáme další 3 plátky lasagní, opět zeleninu, zbyvající plátky a na ně zbývající zeleninovou směs.

Zeleninové lasagne dáme zapéct na 200 °C asi na dvacet minut. Po dvaceti minutách vyndáme lasagne z trouby, poklademe plátky eidamu a dáme dopéct. Pečeme, dokud se sýr nerozpustí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninové lasagne 1

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.