Zeleninové karbanátky

30 min | hlavní chod | vegetariánský recept | recept zobrazen: 152255x
Bramborové karbanátky se zeleninou. Jednoduchá a rychlá vegetariánská pochoutka.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Veškerou polévkovou zeleninu (mrkev, petržel, celer, pórek) očistíme . Mrkev a celer nastrouháme. Pórek nakrájíme na plátky a petržel posekáme najemno.

V odměrce rozšleháme vejce a doplníme vodou do 500 ml. Přelijeme do mísy, kde metlou na sníh vmícháme bramborové knedlíky v prášku a ovesné vločky. Ochutíme libovolným kořením a necháme 10 min odpočinout.

Poté přidáme pokrájenou zeleninu. Navlhčenýma rukama tvoříme z těsta karbanátky silné asi 1 cm a smažíme je na rozpáleném oleji z obou stran dokřupava.

Podáváme se zeleninovým salátem.

autor receptu:

Zeleninové karbanátky

Počet přidaných receptů: 71

Ingredience

Vaše cena 2990 běžně 7109 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
61 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zeleninové karbanátky

Recept se nachází v 48 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3895 receptů
smarcelak
Zeleninové pokrmy 285 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zeleninové karbanátky

Přidat příspěvek k receptu Zeleninové karbanátky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept