reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

566 kJ / 135,2 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky. Květák, mrkev, zelí, cibuli očistíme a nakrájíme na kousky. Zeleninu můžeme kombinovat podle chuti a momentální nabídky trhu nebo na zahrádce. Vyzkoušela jsem i fenykl, zelené fazolky, brokolici i mangold. Vše je vynikající. A kdo má rád zajímavou chuť, může použít i trochu strouhaného zázvoru.

Zeleninu osolíme a opepříme, dobře promícháme a vložíme do římského hrnce. Teplotu nastavíme na 220 °C a pečeme asi 50 minut.

Zeleninovou směs z římského hrnce podáváme jako chutnou večeři nebo výbornou oblohu k různým masům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová směs z římského hrnce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.