reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

566 kJ / 135,2 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 788 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Inspirováno Itálií: Slaný koláč Caprese krok za krokem

3. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 827 hodnocení

Dezert na neděli: Borůvkové domácí tiramisu krok za krokem

2. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Tip na víkend: Nadýchaná borůvková bábovka s jogurtovou polevou

31. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 606 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 783 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

31. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Recept na vanilkovou zmrzlinu krok za krokem

31. 7. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky. Květák, mrkev, zelí, cibuli očistíme a nakrájíme na kousky. Zeleninu můžeme kombinovat podle chuti a momentální nabídky trhu nebo na zahrádce. Vyzkoušela jsem i fenykl, zelené fazolky, brokolici i mangold. Vše je vynikající. A kdo má rád zajímavou chuť, může použít i trochu strouhaného zázvoru.

Zeleninu osolíme a opepříme, dobře promícháme a vložíme do římského hrnce. Teplotu nastavíme na 220 °C a pečeme asi 50 minut.

Zeleninovou směs z římského hrnce podáváme jako chutnou večeři nebo výbornou oblohu k různým masům.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová směs z římského hrnce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.