reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zeleninová polévka s tuňákem

Recept na jednoduchou a zdravou polévku propojující chuť zeleniny a tuňáka v oleji.


  • 3,0

    3 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Petržel, menší celer a mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.

Do hrnce dáme lžíci slunečnicového oleje a rozehřejeme. Poté přidáme nastrouhanou zeleninu a lehce osmahneme. Po chvilce přidáme tuňáka, lehce orestujeme a zalijeme 1,5 l vroucí vodou z konvice. Následně přidáme kuličky pepře a nového koření a osolíme.

Po 30 - 40 minutách vaření polévku zahustíme jíškou nebo hraškou a povaříme 20 minut. Polévku dochutíme, přidáme polévkové bylinky a po 5 minutách vypneme a podáváme.

Zeleninovou polévku s tuňákem podáváme podle chuti samotnou nebo s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová polévka s tuňákem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.