reklama
hledat uživatel
       

Zeleninová paella

Rýže dušená ve vývaru okořeněná šafránem bude mít krásnou žlutou barvu. Najdeme zde také rajčata, cukety, feferonky a papriky.


  • 3,0

    999×

    3 999
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Oloupaná rajčata nakrájíme na kousíčky, cukety, papriky i feferonky nakrájíme na kostičky, hrášek povaříme a propláchneme. Maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji, potom ho vyndáme a do výpeku dáme rýži a necháme ji zesklovatět, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem. Přidáme maso a papriky a dusíme asi 20 minut za občasného míchání. Feferonky a cukety opečeme na oleji s hráškem a šafránem a rajčaty a vmícháme do rýže, ochutíme solí a pepřem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninová paella

    Celkový počet komentářů: 3
    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:33:55

    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:32:23

    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:31:23



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová paella

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.