reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Zeleninová paella

Rýže dušená ve vývaru okořeněná šafránem bude mít krásnou žlutou barvu. Najdeme zde také rajčata, cukety, feferonky a papriky.


  • 3,0

    999×

    3 999
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Videonávod: Jak si vyřezat strašidelnou halloweenskou dýni?

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny

22. 10. 2020

Postup přípravy

Oloupaná rajčata nakrájíme na kousíčky, cukety, papriky i feferonky nakrájíme na kostičky, hrášek povaříme a propláchneme. Maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji, potom ho vyndáme a do výpeku dáme rýži a necháme ji zesklovatět, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem. Přidáme maso a papriky a dusíme asi 20 minut za občasného míchání. Feferonky a cukety opečeme na oleji s hráškem a šafránem a rajčaty a vmícháme do rýže, ochutíme solí a pepřem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninová paella

    Celkový počet komentářů: 3
    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:33:55

    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:32:23

    • Fidlic
      Fidlic

      Zeleninová?

      Když je tedy paella zeleninová, proč je tam kuřecí řízek (4 ks!). Ve Španělsku se říká nĕkterým vĕcem “sagrado” (posvátné), napr.: výplatĕ na konci mĕsíce, nebo paelle, že se nesmí míchat! To je prostĕ sagrado! A tak žádné míchání ani vmíchání! To se jednoduše nesmí!

      08.01.2005 00:31:23



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová paella

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.