reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zeleninová paella s tymiánem

Počeštělá španělská pochoutka.


  • 4,5

    22×

    4,4 22
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek rozetřeme a rajčata nakrájíme na kousky. Papriku nakrájíme na nudličky, fazolky můžeme překrájet.

Cibuli nakrájenou nadrobno s rozetřeným česnekem osmažíme na pánvičce dozlatova. Přidáme rajčata a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří. Poté přidáme papriku a fazolky. Chvíli dusíme.

Do směsi přidáme rýži, pórek, sůl, pepř, bobkový list a tymián. Vše zalijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a necháme dusit asi 20 minut, dokud se neuvaří rýže. Během vaření paellu nemícháme.

Zeleninovou paellu s tymiánem ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zeleninová paella s tymiánem

    Celkový počet komentářů: 3
    • Romca
      Romca

      Výborné!!!

      Skvělé vegetariánské jídlo! Děkuji autorovi za sdílení receptu!

      27.04.2016 17:55:43

    • Jana
      Jana

      Výborná, palec nahoru. Též jsem měla vývar z kuřecího masa, ale zeleninový bujon mně nevadí, dávám ho místo masoxu. Jana

      16.12.2015 11:06:21

    • Tania
      Tania

      výborné i bez masoxu

      měla jsem doma všechny ingredience tak jsem to zkusila téměř přesně podle návodu a dopadlo to skvěle. není třeba použít masox - těmto přísadám se vyhýbam velkým obloukem - není nad to vařit ze základních surovin - to pak vycházejí i jiné chutě než jen slané :)

      17.01.2015 13:00:40



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Zeleninová paella s tymiánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.