reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zelenina v těstíčku

Zelenina smažená v pivním těstíčku bude výborným pohoštěním pro hosty. Recept je snadný.


  • 2,9

    637×

    2,9 637
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mouku se žloutky, pivem, solí a pepřem rozmícháme na řídké těstíčko, do kterého nakonec vmícháme i ušlehaný sníh z bílků.

Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně veliké kusy nebo plátky, povaříme ji asi 3 minuty v osolené vodě, potom propláchneme a necháme vychladnout. Žampiony očistíme a osmahneme je na másle, necháme vychladnout a osolíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a bylinky opereme.

Zeleninu s houbami a bylinkami obalíme v těstíčku a po částech smažíme v oleji z obou stran dozlatova. Osmaženou zeleninu a houby necháme okapat na ubrousku od přebytečného tuku.

Zeleninu v těstíčku podáváme jako chuťovku, doplníme studenými omáčkami.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zelenina v těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.