reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, přelijeme studenou vodou a necháme vychladnout.
Bazalku omyjeme a lístky natrháme Z avokáda vyjmeme dužinu. Z limetky vymačkáme šťávu. Bazalku, dužinu a šťávu rozmixujeme na kaši.

Agar-agar smícháme se zeleninovým vývarem, necháme přejít varem a dvě minuty povaříme. Trochu zchladíme, smícháme s avokádovou kaší, podle chuti okořeníme solí, sojovou omáčkou a pepřem.

Sterilovanou papriku a chřest necháme okapat, nakrájíme na malé kousky a vmícháme do avokádové kaše. Polovinu avokádové směsi dáme do formiček nebo šálků. Rajčata přelijeme vroucí vodou, zchladíme, sloupneme a položíme na směs.
Na rajčata dáme zbytek směsi a na vrch dáme na plátky nakrájená vejce.

Zeleninu v aspiku necháme ztuhnout a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zelenina v aspiku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.