Květák, brokolici, mrkev a kedlubnu smažíme v pivním těstíčku a podáváme s jogurtovo-bylinkovou omáčkou, která je součástí receptu.
0.5 ks | brokolice |
0.5 ks | květák |
1 ks | kedluben |
1 ks | mrkev (větší) |
omáčka | |
---|---|
1 lžička | cukr |
100 ml | olivový olej |
3 lžíce | citronová šťáva |
2 kelímky | bílý jogurt |
3 lžíce | čerstvá petrželka |
1 lžíce | čerstvý kopr |
2 lžíce | čerstvá pažitka |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
těstíčko | |
3 ks | vejce |
120 g | hladká mouka |
100 ml | světlé pivo |
0.5 lžičky | kypřicí prášek do pečiva |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena