reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zelenina do polévky

Zelenina podušená na másle a zavařená do skleniček skvěle dochutí polévky. Recept na vytvoření zásob čerstvé zeleniny pro dlouhé zimní měsíce.


  • 4,4

    14×

    4,4 14
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Zeleninu očistíme, omyjeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zeleninovou nať (petržel, celer, libeček) propereme a nakrájíme nadrobno.

V hrnci si rozpustíme máslo a přidáme všechnu zeleninu a sůl. Zeleninu podusíme asi 20 minut, potom ji plníme do skleniček a sterilujeme 20 minut.

Zeleninu do polévky používáme podle chuti k přípravě různých polévek.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zelenina do polévky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.