Zelená omáčka k rybám

20 min | omáčka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 139886x
Sladkokyselá petrželková omáčka.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Smícháme hořčici s cukrem. Po kapkách vmícháme olej a omáčku osolíme, opepříme.

Pak do základu zelené omáčky vmícháme sekanou petrželku a cibuli, okyselíme zředěným octem podle chuti.

Zelenou omáčku podáváme k pečeným rybám.

autor receptu:

Zelená omáčka k rybám

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelená omáčka k rybám

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Zelená omáčka k rybám
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept