reklama
hledat uživatel
       

Želatinové řezy

Recept na rychlou buchta s ovocem a želé.


  • 4,3

    35×

    4,2 35
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žloutky utřeme s cukrem, olejem a troškou teplé vody. Přidáme vyšlehaný tuhý sníh z bílků a mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Umícháme těsto, které upečeme na vymazaném a vysypaném plechu nebo použijeme pečící papír.

Vychladlý moučník poklademe libovolným ovocem a zalijeme želatinou. Množství želatiny použijeme na 500 ml vody nebo ovocné šťávy.

Po ztuhnutí krájíme želatinové řezy na kostky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Želatinové řezy

    Celkový počet komentářů: 14
    • Petra
      Petra

      Komentář k receptu Želatinové řezy

      Teplota zase nic

      15.06.2018 09:44:52

    • marie
      marie

      Komentář k receptu Želatinové řezy

      jsou výborné a já mnamíchám mouku se špaldovou moukou a nemají chybu

      04.07.2017 15:40:26

    • Dotaz
      Dotaz

      Komentář k receptu Želatinové řezy

      Prosim man problem s tou zelatinou...delam ji poprve a uz vychladla a porad netuhne

      11.05.2017 23:01:14


    • verca
      verca

      Želatinové řezy

      dnes jsem dělala řezy a jsou supr,těsto nadýchané,korpus jsem pomazala marmeládou a posypala strouhaným kokosem,navrh ovoce(kiwi,jahody,mandarinky,a nanas) a zalila želatinou,jedna básen.děkuji za recept

      22.04.2016 13:19:10

    • martin
      martin

      želatinova buchta

      chybí totalní navod podle tady toho je to uplne na hovno

      22.06.2014 19:21:23

    • renata.k
      renata.k

      Recept je výborný, řezy se povedly a všem moc chutnaly. Doporučuji!
      Oproti receptu jsem řezy dělala s krémem, kterým jsem korpus po upečení potřela, a až pak jsem kladla ovoce a přelévala želé. Můj recept na krém: uvařit vanilkový pudink ze 2 sáčků pudinku a 700 ml mléka, za občasného míchání nechat zchladnout. Pak pudink smíchat s 1/2 kostky změklého másla. Podle chuti dochutit cukrem. Případně přidat strouhanou citronovou kůru a 1-2 polévkové lžíce rumu.

      21.01.2013 17:51:29

    • Eva
      Eva

      A jak dlouho a na jakou teplotu se korpus má péct? ;) Děkuji :)

      20.08.2012 16:55:59

    • Mag001
      Mag001

      Ahojky,
      buchta byla moc dobrá, jednoduchá na přípravu a hlavně levná. Celé mé rodince moc chutnala :)

      14.06.2010 15:14:46

    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Želatinové řezy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.