reklama
hledat uživatel
       

Žebírka

Výborné portugalské jídlo, které můžete připravit i ze skopových žebírek, podáváme s opečenými brambory.


  • 3,0

    727×

    3 727
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Na tuku osmahneme polovičku pokrájené cibule a česneku, přidáme kečup, rajčatové pyré a med, sójovou omáčku, lžíci octa, sůl, pepř, hořčici a zázvor. Tuto směs na mírném ohni povaříme asi 10 minut. Žebírka omyjeme a vaříme ve vodě, od které jsme přidali bobkový list, zbylou cibuli, ocet, citronovou kůru, vaříme asi 20 minut. Uvařené maso potom vyjmeme, potřeme omáčkou a pečeme z každé strany asi 5 minut, stále potíráme omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Žebírka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.