reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zdravé hranolky z celeru

Výborná příloha nahrazující klasické bramborové hranolky.


  • 5,0

    13×

    5 13
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

1110 kJ / 265,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 031 hodnocení

Nedělní moučníky do 30 minut, po kterých se jen zapráší!

20. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

20. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Co s nasbíranými hřiby? Zkuste houbový olej, slaný koláč nebo sekanou

20. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

20. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

20. 9. 2020

Postup přípravy

Celer očistíme, nastrouháme nebo nakrájíme na hranolky. Na plech rozetřeme olej, přidáme hranolky, osolím a v průběhu smažen asi 2x až 3x promícháme.

Před podáváním posypeme kořením na americké brambory. Stejně dobře můžeme hranolky z celeru připravit i na pánvičce.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zdravé hranolky z celeru

    Celkový počet komentářů: 2

    • Alena Nová
      Alena Nová

      Komentář k receptu Zdravé hranolky z celeru

      A co je na tom zdravého??? Když se plech potře olejem, tak dosáhnu stejného efektu, jako když je dám na pánev - olej (záleží na druhu) je při vysokých teplotách nestabilní a tvoří volné radikály. Když už tam musíte tuk (nositel chuti) dávat, tak použijte sádlo. To je při vysokých teplotách stabilní.

      11.08.2013 10:53:55


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Zdravé hranolky z celeru

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.