reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékaný pangasius se smetanou

Recept na pangasiuse zapečeného s kečupem a rozšlehanými vajíčky se smetanou.


  • 4,7

    12×

    4,6 12
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Pangase omyjeme a osušíme ubrouskem. Osolíme, okořeníme podle chuti a na másle opečeme pangase z každé strany.

Pangase vložíme do máslem vymazaného pekáčku, posypeme bylinkovým máslem, celým kmínem, pokapeme kečupem. Kečup můžeme dát ostrý i jemný, jak máme rádi. Poté rozšleháme vejce se smetanou a pangase zalijeme.

Pangasiuse se smetanou dáme zapéct do vyhřáté trouby na 15 - 20 minut.

Zapékaného pangase podáváme s vařenými brambory a třeba zeleninovým salátem. Pokrm se dá jíst teplý, je tak chutnější, ale i studený není špatný.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapékaný pangasius se smetanou

    Celkový počet komentářů: 7
    • koudinka
      koudinka

      nekteri lidi by si nejdriv meli overit pravdivost informaci a ne tak snadno uverit vsemu co si prectou na internetu

      04.02.2013 16:30:02

    • Dori
      Dori

      nepoužila jsem kečup ale jen čestvé bylinky,sůl a kmín a bylo to výborné

      23.08.2012 09:05:09

    • hnedoocko
      hnedoocko

      Ja tento recept jako vegetariansky nedavala!Nejsem idiot,a co se tyce teto ryby....moc se divate na televizi!

      28.04.2011 08:24:39


    • jitka
      jitka

      souhlasím. jak někdo může rybu zařadit mezi vegetariánské recepty a myslet si přitom, že ví něco o vaření.

      27.04.2011 11:42:39

    • Richard H.
      Richard H.

      Vegetariánský recept?

      Jak může být tento recept mezi vegetariánskými, když je v něm ryba?!

      27.03.2011 12:55:16

    • Helča
      Helča

      rybu neměnit, podívat se na hoax.cz.

      01.03.2011 11:30:22

    • Conie
      Conie

      Sice super recept, ale vyměnit rybu!!! Pangasius je odpad z vietnamských řek. Jestli nevěříte, najděte si o něm něco na Internetu nebo se alespoň podívejte na obal na zemi původu pangasiuse.

      26.08.2010 11:28:58


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaný pangasius se smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.