reklama
hledat uživatel
       

Zapékaný chřest

Chřest se sýrem a šunkou je chuťovým zážitkem.


  • 5,0

    5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejdříve chřest povaříme v osolené vodě.

Poté si připravíme zapékací mísu vymazanou máslem, do které vkládáme postupně 3 chřesty zabalené v plátku šunky a plátku sýra. Skládáme postupně vedle sebe. Můžeme navrch ještě opepřit a osolit dle chuti. Zalijeme smetanou a pečeme v troubě, dokud sýr nezezlátne.

Zapékaný chřest podáváme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapékaný chřest

    Celkový počet komentářů: 3
    • šušnina
      šušnina

      Zapékaný chřest

      I já děkuji za dobrý recept,také jsem dala chřest čerstvý a použila šlehačku s méně procenty tuku.

      17.05.2017 10:41:59

    • Péťa
      Péťa

      Výborný recept

      Děkuji za výborný recept......všem moc chutnal!Použila jsem čerstvý chřest a bylo to báječné!!!

      18.04.2015 20:38:43

    • EJA
      EJA

      chrest povařit?

      Vážení,
      překvapují mě někdy zvláštnosti v tomto portale,ale vařit chřest s konzervy,ktery se většinou rozpada,tak prevdepodobne ikdyz jsem milovnik chřestu v jakekoliv podobě tak konzervu s chřestem na vaření neznam.Můžete mě řící firmu která tento chřest produkuje? Děkuji,příznivec portálu Vaření.cz

      24.09.2010 08:23:10


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaný chřest

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.