Mušle Vongole zapečené s kousky zeleniny a podávané na hrubozrnné mořské soli s kuličkami barevného pepře. Recept na chutný pokrm z mořských plodů.
1 stroužek | česnek |
1 ks | pórek |
0.5 ks | mrkev |
mušle | |
1 ks | šalotka |
1 dl | bílé víno |
1 ks | řapíkatý celer |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pažitka | |
tymián | |
petržel | |
oregano | |
kudrnka | |
mořská hrubozrnná sůl | |
barevný celý pepř | |
podle potřeby | |
máslo | |
strouhanka | |
olivový olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena