Zapékané brambory s vařenými vejci, fazolemi a sýrem. Podáváme jako přílohu k pečené drůbeži nebo jako samostatný pokrm se zeleninovým salátem.
6 ks | vejce |
máslo | |
600 g | brambory |
50 g | cibule |
100 g | niva |
6 lžic | bílé sterilované fazole |
zálivka | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
200 g | zakysaná smetana |
100 g | bílý jogurt |
40 g | jemně strouhaný parmazán |
podle chuti | |
sůl | |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy | |
nastrouhaná houska |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena