reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékané brambory s brokolicí a nivou

Zdravá zeleninová pochoutka pro milovníky brokolice a brambor.


  • 4,7

    26×

    4,7 26
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Brokolici očistíme a rozdělíme na růžičky, česnek oloupeme a prolisujeme.

Do olejem vymazaného pekáčku dáme brambory a brokolici na růžičky, osolíme, přidáme utřený česnek a promícháme.

Navrch nastrouháme nivu, zalijeme šlehačkou a dáme zapéct do rozpálené trouby.

Hotové zapékané brambory podáváme s tatarskou omáčkou, kečupem a čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapékané brambory s brokolicí a nivou

    Celkový počet komentářů: 4
    • Taira
      Taira

      Skvelý recept, oceňuje najmä otec vegetarián, my s mamčou pridávame ešte slaninu ;)

      15.06.2015 16:29:51

    • noraf
      noraf

      tatarka je fajn,

      ale ja robievam miesto nej pochúťkovú smotanu,alebo biely jogurt ochuteny pretlačeným cesnakom,alebo kôprom,či pažítkou.

      06.03.2009 18:31:26

    • Janina
      Janina

      Proč po druhé

      Sakra už je to tu zas!! Opravdu mě udivujete!! Věřím tomu, že vážně umíte skvěle vařit a máte slušnou zásobu skvělých receptů ... ale proč je nutné všude dodávat ten kečup nebo tatarku??? (proti zelenině jako příloze pochopitelně nic nenamítám!) - skuste někdy schválně svá jídla baštit bez těch dochucovadel -možná sám uznáte, že je to opravdu zbytečné. Zřejmě jste jen prostě zvyklý si to ke všemu dávat, ale je skutečně častokrát škoda, potlačovat chuť vařených jídel. (a za další ona ta tatarka není právě nejzdravější, že?!)

      07.03.2008 13:02:44



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Zapékané brambory s brokolicí a nivou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.