reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zapékané brambory s brokolicí a nivou

Zdravá zeleninová pochoutka pro milovníky brokolice a brambor.


  • 4,7

    27×

    4,7 27
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

25. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Pečeme s jablky: Hraběnčiny řezy nikdy nezklamou!

25. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem

25. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Kvíz: Jak dobře znáte světovou gastronomii?

25. 10. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Brokolici očistíme a rozdělíme na růžičky, česnek oloupeme a prolisujeme.

Do olejem vymazaného pekáčku dáme brambory a brokolici na růžičky, osolíme, přidáme utřený česnek a promícháme.

Navrch nastrouháme nivu, zalijeme šlehačkou a dáme zapéct do rozpálené trouby.

Hotové zapékané brambory podáváme s tatarskou omáčkou, kečupem a čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapékané brambory s brokolicí a nivou

    Celkový počet komentářů: 4
    • Taira
      Taira

      Skvelý recept, oceňuje najmä otec vegetarián, my s mamčou pridávame ešte slaninu ;)

      15.06.2015 16:29:51

    • noraf
      noraf

      tatarka je fajn,

      ale ja robievam miesto nej pochúťkovú smotanu,alebo biely jogurt ochuteny pretlačeným cesnakom,alebo kôprom,či pažítkou.

      06.03.2009 18:31:26

    • Janina
      Janina

      Proč po druhé

      Sakra už je to tu zas!! Opravdu mě udivujete!! Věřím tomu, že vážně umíte skvěle vařit a máte slušnou zásobu skvělých receptů ... ale proč je nutné všude dodávat ten kečup nebo tatarku??? (proti zelenině jako příloze pochopitelně nic nenamítám!) - skuste někdy schválně svá jídla baštit bez těch dochucovadel -možná sám uznáte, že je to opravdu zbytečné. Zřejmě jste jen prostě zvyklý si to ke všemu dávat, ale je skutečně častokrát škoda, potlačovat chuť vařených jídel. (a za další ona ta tatarka není právě nejzdravější, že?!)

      07.03.2008 13:02:44



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Zapékané brambory s brokolicí a nivou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.