reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékaná rebarbora s drobenkou

Rebarbora zapékaná nasladko s voňavou drobenkou. Recept do trouby.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rebarboru oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s cukrem, škrobem a mletým zázvorem. Necháme odstát, rebarbora pustí vodu, kterou potom slijeme.

Mezitím si připravíme drobenku z mouky, cukru, másla, skořice, zázvoru a špetky soli.

Rebarboru rozdělíme do zapékacích mističek, posypeme drobenkou a vložíme do trouby vyhřáté na 175 °C. Zapékáme asi 25 minut, dokud není drobenka zlatavá.

Mističky se zapékanou rebarborou s drobenkou vyndáme a ihned servírujeme jako lahodný dezert. Můžeme dozdobit lístkem meduňky a přidat kopeček kysané smetany.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaná rebarbora s drobenkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.