reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékaná rebarbora s drobenkou

Rebarbora zapékaná nasladko s voňavou drobenkou. Recept do trouby.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

drobenka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Rebarboru oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s cukrem, škrobem a mletým zázvorem. Necháme odstát, rebarbora pustí vodu, kterou potom slijeme.

Mezitím si připravíme drobenku z mouky, cukru, másla, skořice, zázvoru a špetky soli.

Rebarboru rozdělíme do zapékacích mističek, posypeme drobenkou a vložíme do trouby vyhřáté na 175 °C. Zapékáme asi 25 minut, dokud není drobenka zlatavá.

Mističky se zapékanou rebarborou s drobenkou vyndáme a ihned servírujeme jako lahodný dezert. Můžeme dozdobit lístkem meduňky a přidat kopeček kysané smetany.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaná rebarbora s drobenkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.