Zapékaná pohanka s kyselým zelím

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2120x
Bezlepkový hlavní chod s kousky klobásky a zeleninou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Klobásy uvaříme v horké vodě nebo opečeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme zeleninu sůl a koření. Lehce podusíme.

Do skleněného pekáčku na dno vsypeme polovinu množství pohanky, na ní poklademe kolečka klobásky, zeleninu a zelí. Zopakujeme vrstvu pohanky a opět zelí. (Každou vrstvu pohanky můžeme lehce osolit.)

Před zapékáním zalijeme pekáč asi sklenicí vody.

Pohanku s kyselím zelím zapékáme asi 45 minut na střední teplotu trouby (asi 180°C).

Petr Král autor receptu:

Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Počet přidaných receptů: 555

Ingredience

na porce
Vaše cena 5879 běžně 11306 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3872 receptů
zjirousek
Kuchařka 680 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Přidat příspěvek k receptu Zapékaná pohanka s kyselým zelím
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept