reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékaná cuketa v alobalu

Příloha k masovým pokrmům nebo hlavní chod s pečivem.


  • 4,3

    25×

    4,2 25
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Cuketu očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčátka omyjeme. Tvrdý sýr nastrouháme. Česnek prolisujeme a promícháme se solí a olivovým olejem, touto směsí budeme zeleninu potírat.

Na větší kus alobalu položíme plátky cukety, potřeme ochuceným olejem a posypeme kořením, dáme další vrstvu cukety, vždy ochucujeme. Nakonec poklademe celá cherry rajčátka, i na ně dáme "marinádu". Položíme i pár lístků čerstvé bazalky.

Alobal dobře uzavřeme a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 30 minut. Pro lepší chuť posypeme těsně před koncem pečení strouhaným sýrem a zapečeme dokřupava.

Zapékanou cuketu v alobalu podáváme jako přílohu k masu nebo jako samostatný chod (se sýrem), kdy přikusujeme pečivo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapékaná cuketa v alobalu

    Celkový počet komentářů: 2

    • MongolskaRyba
      MongolskaRyba

      nechala jsem sýr v roztékajícím stavu, je k tomu ideální pečivo, protože cuketa pustí hodně vody a tak vznikne šťávička na máčení :-D a je to opravdu skvělé ;-)

      06.09.2012 14:33:01

    • iphi
      iphi

      velmi dobry recept :)

      24.08.2009 10:29:12


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaná cuketa v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.