reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapékaná brokolice

Výborné jídlo pro každého, který má rád brokolici a sýr.


  • 4,4

    15×

    4,4 15
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 544 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Postup přípravy

Brokolici pokrájíme na menší kousky a dáme na pět minut vařit do páry, mezitím si nakrájíme na plátky brambory, rajčata, pórek, cibuli a na pánvičce necháme zatáhnout kuřecí maso. V případě, že nemáte kuřecí maso můžete použít měkký salám a nebo udělat brokolici pouze pro vegetariány bez masa. Poté jednoduše skládáme brambory, rajčata, pórek, cibuli, brokolici a maso na sebe do vrstev.

Nakonec vše v zapékací míse zalijeme smetanami smíchanými s kořením a navrch se položí plátky sýra. Mísa se přiklopí a zapéká při 200°C asi hodinu a půl.

Množství zde uváděná jsou na 5 litrovou zapékací mísu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapékaná brokolice

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.