reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bochník chleba rozkrájíme na sloupky tak, aby spodní část chleba zůstala v celku. Potom do mezer mezi sloupky vložíme kousky sýru, anglické slaniny či šunky, nebo na co máte chuť. Chléb potřeme máslem smíchaným s bylinkami nebo kořením podle vlastní chuti a prolisovaným česnekem.

Chléb zabalíme do alobalu potřeného máslem nebo olejem. Prostě aby se chléb nepřipekl.

Chléb pečeme v předehřáté troubě 25 minut při 180 °C. Potom alobal otevřeme a dopečeme ještě dozlatova asi 10 minut.

Zapečený plněný chléb podáváme jako výbornou chuťovku při různých příležitosti. Plněný chléb je dobrý teplý i studený.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapečený plněný chléb

    Celkový počet komentářů: 1

    • maxacv
      maxacv

      Komentář k receptu Zapečený plněný chléb

      rychlé chutné pohoštění. Dobrý teplý i studený

      21.10.2013 07:46:35

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený plněný chléb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.