reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený pangasius se zeleninou

Jednoduchý recept na dobrý oběd či večeři.


  • 4,7

    28×

    4,7 28
  • 30 min

  • 11×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 525 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Recept na plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem

18. 8. 2019

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.

Rozmraženou rybu vložíme do pekáčku nebo zapékací mísy, rybu posypeme nakrájenými rajčaty, paprikami a cibulí. Celé to zalijeme rozšlehanými vejci se šlehačkou a strouhaným sýrem. Pangasiuse se zeleninou zapečeme ve vyhřáté troubě.

Zapečeného pangasiuse se zeleninou můžeme podávat s bramborem, ale i jako samostatný chod, pokud přidáme více zeleniny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

    Celkový počet komentářů: 11
    • pulidu
      pulidu

      Vzhledem k tomu, kde tuhle rybu loví, bych ji NIKDY své rodině nepředložila.

      07.08.2013 08:34:08

    • Janinka
      Janinka

      Komentář k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

      Jak dlouho mám pangase péct? :)

      06.08.2013 09:45:24


    • Martina_8055
      Martina_8055

      Vařila jsem, recept jednoduchoučký a přitom sklidil obrovský úspěch a já hodně pochvaly. Nedávala jsme ani žádné koření, pouze sůl, posolila jsme i zeleninu. Do šlehačky jsem ještě přidala trošku smetany navíc + jsem do toho nastrouhala cca 30 dkg eidamu + suchm eidamem posyspala vršek. Zapékalo se cca hodinu. Vynikající!

      21.10.2012 18:45:49

    • drazde
      drazde

      Bylo to moc dobré, ale trochu jsem to upravila. Rybu jsem udělala na oleji z obou stran a v té samé pánvi potom cibuli osmažila a dala na rybu, přidala zeleninu. Zalila jsem to smetanou s vejci a sýrem a pekla. Všem moc chutnalo.

      18.08.2012 22:42:46

    • macek2
      macek2

      ...rybu je dobré rozmrazit a vysušit,v bylinkách a mouce obalit a orestovat....,dobré je přidat slaninu a posypat smahlou cibulkou,potom zasypat zbytkem ingrediencí.. :-)....okořenit pak stačí jen šlehačka s vejci a sýrem(např.koření na bylinkové máslo)....:-)))

      02.09.2011 20:02:05

    • Mirek
      Mirek

      cibulku by asi stálo za to nejříve osmahnout.
      A hlavně maso a i zeleninu okořenit.

      20.03.2011 21:21:51


    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.