reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený pangasius se zeleninou

Jednoduchý recept na dobrý oběd či večeři.


  • 4,7

    28×

    4,7 28
  • 30 min

  • 11×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 879 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 708 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.

Rozmraženou rybu vložíme do pekáčku nebo zapékací mísy, rybu posypeme nakrájenými rajčaty, paprikami a cibulí. Celé to zalijeme rozšlehanými vejci se šlehačkou a strouhaným sýrem. Pangasiuse se zeleninou zapečeme ve vyhřáté troubě.

Zapečeného pangasiuse se zeleninou můžeme podávat s bramborem, ale i jako samostatný chod, pokud přidáme více zeleniny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

    Celkový počet komentářů: 11
    • pulidu
      pulidu

      Vzhledem k tomu, kde tuhle rybu loví, bych ji NIKDY své rodině nepředložila.

      07.08.2013 08:34:08

    • Janinka
      Janinka

      Komentář k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

      Jak dlouho mám pangase péct? :)

      06.08.2013 09:45:24


    • Martina_8055
      Martina_8055

      Vařila jsem, recept jednoduchoučký a přitom sklidil obrovský úspěch a já hodně pochvaly. Nedávala jsme ani žádné koření, pouze sůl, posolila jsme i zeleninu. Do šlehačky jsem ještě přidala trošku smetany navíc + jsem do toho nastrouhala cca 30 dkg eidamu + suchm eidamem posyspala vršek. Zapékalo se cca hodinu. Vynikající!

      21.10.2012 18:45:49

    • drazde
      drazde

      Bylo to moc dobré, ale trochu jsem to upravila. Rybu jsem udělala na oleji z obou stran a v té samé pánvi potom cibuli osmažila a dala na rybu, přidala zeleninu. Zalila jsem to smetanou s vejci a sýrem a pekla. Všem moc chutnalo.

      18.08.2012 22:42:46

    • macek2
      macek2

      ...rybu je dobré rozmrazit a vysušit,v bylinkách a mouce obalit a orestovat....,dobré je přidat slaninu a posypat smahlou cibulkou,potom zasypat zbytkem ingrediencí.. :-)....okořenit pak stačí jen šlehačka s vejci a sýrem(např.koření na bylinkové máslo)....:-)))

      02.09.2011 20:02:05

    • Mirek
      Mirek

      cibulku by asi stálo za to nejříve osmahnout.
      A hlavně maso a i zeleninu okořenit.

      20.03.2011 21:21:51


    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený pangasius se zeleninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.