reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Zapečený pangas s omáčkou a lasagněmi

Zapečeného pangase s žampiony a loupanými rajčaty, s chutí česneku a bylinek, podáváme s vařenými lasagněmi.


  • 4,3

    12×

    4,3 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Postup přípravy

Rybí filety omyjeme, osolíme a necháme rozmrazit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Bylinky jemně usekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Nakládaná rajčata pokrájíme na drobné kousky.

Na polovině másla necháme zesklovatět kolečka cibule a odložíme stranou. Druhou polovinu másla nakrájíme na kousky a rozprostřeme je na dno pekáčku. Do pokrájených rajčat vmícháme usekané bylinky a česnek.

Rozmrazené ryby osušíme, pokapeme citronovou šťávou a polovinu vložíme do pekáčku. Potom na filety pangase poklademe polovinu cibule a žampionů. Osolíme, opepříme a poklademe druhou polovinou ryb, cibule a žampionů. Nakonec vše přelijeme ochucenými rajčaty i se šťávou.

Pečeme zvolna ve středně předtopené troubě pod pokličkou. Ke konci pečení poklici sundáme a zprudka dokončíme. V případě, že je omáčka příliš hustá, můžeme rybu podlít trochou bílého vína.

Mezi pečením uvaříme plátky lasagní ve velkém množství vody, kterou hodně osolíme a zakapeme olivovým olejem.

Hotové lasagně aranžujeme po obvodu talíře a do středu servírujeme pečeného pangase s omáčkou. Zapečeného pangase s omáčkou podáváme jako teplý hlavní chod, na talíři zdobíme bylinkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený pangas s omáčkou a lasagněmi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.