reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený lilek s parmazánem a mozzarellou

Lilek připravený na způsob, který si zamilujete.


  • 3,0

    24×

    3 24
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 841 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 610 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Postup přípravy

Lilky oloupeme a nakrájíme je na plátky. Pak je osolíme, chvíli necháme stát a výpotek vysušíme. Obalíme je v mouce.

Lilky na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Do mísy na zapékání nebo hrnce naskládáme vrstvy lilku, které prokládáme tomatovou omáčkou, parmazánem a mozzarellou. Povrch posypeme zbytkem parmazánu. Lilek vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi na 15 minut.

Zapečený lilek s parmazánem a mozzarellou ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený lilek s parmazánem a mozzarellou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.