Zapečený květák se zeleninou

1 hod | hlavní chod | 4 porce | slovenská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9343x
Recept na zapečený květák trochu jinak.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli nakrájíme na kostičky, květák rozdělíme na menší růžičky a mrkev nastrouháme nahrubo.

Květák a cibuli lehce osmažíme na oleji a potom podusíme s vodou. Do směsi postupně přimícháme hrášek a mrkev. Osolíme a okořeníme podle chuti.

Směs dáme do olejem vymazané zapékací misky, zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem a olejem. Mléko používám raději kozí. Květák zapečeme dozlatova v předehřáté troubě.

Zapečený květák se zeleninou podáváme s vařenými nebo šťouchanými bramborami ozdobenými nadrobno nasekanou petrželovou natí.

autor receptu:

Zapečený květák se zeleninou

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapečený květák se zeleninou

Recept se nachází v 43 kuchařkách
Marcyx
Rychlá jídla 162 receptů
KDI
VARENIE 8360 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečený květák se zeleninou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Zapečený květák se zeleninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept